درود بر شما
من نه زبان فرانسه بلدم نه ادعایی در این زمینه دارم , فقط قصد دارم خدمت دوستان عرض کنم که چیزی که در زندگی ما ایرانی ها خیلی اهمیت داره دونستن و درک عمیق زبان انگلیسی است ( کاری که خودم هرگز به اون اهمیت ندادم ) اما خوب اکثر مواقع هم چوب این بی زبانی رو خوردم و ... بگذریم .
بلی داشتم عرض می کردم که با موهبت بزرگ اینترنت برای یاد گیری هر مطلبی مشکل و محدودیت وجود نداره از زبان های خارجی گرفته تا زدن پیانو و یا راندن هواپیما :D , چیزی که مهمه اینه که اغلب آموزش های موجود در اینترنت به زبان انگلیسی بوده و برای فارسی زبانان یکمی درک اون مشکله , لذا اکثر فارسی زبانان جذب سایت ها و وبلاگ هایی می شوند که به زبان فارسی هستند اما دوستان سایت های فارسی مثل همین سایت تا یک حدی می توانند مارا در راه رسیدن به اهدافمون کمک کنند و برای دونستن مطالب بیشتر و تکمیلی تر می بایست به سایت هایی با زبان انگلیسی مراجعه کنیم .
در هر حال این مقدمات رو عرض کردم تا بگم زبان فرانسه رو هم می شه خیلی راحت و فقط با کمی پشتکار با استفاده از سایت ها و وبلاگ های فارسی و برای تکمیل اون با مراجعه به سایت ها و وبلاگ های انگلیسی آموخت .:gol:
یکی از بهترین سایت هایی که در این زمینه وجود دارد سایت فرنچ توتوریال می باشد ( به این سایت مراجعه کنید ) بر روی گزینه Standard Edition کلیک کنید تا به صفحه ی مربوطه بروید در صفحه حاضر در صورت آمادگی برای شروع زبان فرانسه بر روی گزینه START کلیک کنید تا به صفحه شروع آموزش بروید .
خوب در این صفحه همانطور که می بینید نویسنده ی اون آقا/ خانم Herve Foucher نوشته :
I am proud to release The French Tutorial Standard Edition. This step by step course will help you in understanding the French language and the famous French way of life.
And best of all... IT IS ABSOLUTELY FREE ! Enjoy...
The author,
مفتخرم که خودآموز زبان فرانسه را منتشر می کنم , این دوره ی قدم به قدم در فهمیدن و درک زبان فرانسه و آداب و رسوم مشهور فرانسه در زندگی به شما کمک می کند و بهتر از همه این که این خود آموز رایگان می باشد .
نویسنده
ادامه دارد ...

, click on it to hear the corresponding word or sentence.
کلیک کنید .

Bookmarks