نمایش نتایج 1 تا 3 از 3 مجموع

موضوع: آموزش زبان فرانسه قدم به قدم با کمک یک سایت آموزشی

مدیرسایت
    admin's Avatar
    Tetris Champion!

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    موقعیت
    ماهشهر
    قدرت امتیاز دهی
    17

Smile آموزش زبان فرانسه قدم به قدم با کمک یک سایت آموزشی

درود بر شما

من نه زبان فرانسه بلدم نه ادعایی در این زمینه دارم , فقط قصد دارم خدمت دوستان عرض کنم که چیزی که در زندگی ما ایرانی ها خیلی اهمیت داره دونستن و درک عمیق زبان انگلیسی است ( کاری که خودم هرگز به اون اهمیت ندادم ) اما خوب اکثر مواقع هم چوب این بی زبانی رو خوردم و ... بگذریم .

بلی داشتم عرض می کردم که با موهبت بزرگ اینترنت برای یاد گیری هر مطلبی مشکل و محدودیت وجود نداره از زبان های خارجی گرفته تا زدن پیانو و یا راندن هواپیما :D , چیزی که مهمه اینه که اغلب آموزش های موجود در اینترنت به زبان انگلیسی بوده و برای فارسی زبانان یکمی درک اون مشکله , لذا اکثر فارسی زبانان جذب سایت ها و وبلاگ هایی می شوند که به زبان فارسی هستند اما دوستان سایت های فارسی مثل همین سایت تا یک حدی می توانند مارا در راه رسیدن به اهدافمون کمک کنند و برای دونستن مطالب بیشتر و تکمیلی تر می بایست به سایت هایی با زبان انگلیسی مراجعه کنیم .

در هر حال این مقدمات رو عرض کردم تا بگم زبان فرانسه رو هم می شه خیلی راحت و فقط با کمی پشتکار با استفاده از سایت ها و وبلاگ های فارسی و برای تکمیل اون با مراجعه به سایت ها و وبلاگ های انگلیسی آموخت .:gol:

یکی از بهترین سایت هایی که در این زمینه وجود دارد سایت فرنچ توتوریال می باشد ( به این سایت مراجعه کنید ) بر روی گزینه Standard Edition کلیک کنید تا به صفحه ی مربوطه بروید در صفحه حاضر در صورت آمادگی برای شروع زبان فرانسه بر روی گزینه START کلیک کنید تا به صفحه شروع آموزش بروید .

خوب در این صفحه همانطور که می بینید نویسنده ی اون آقا/ خانم Herve Foucher نوشته :

I am proud to release The French Tutorial Standard Edition. This step by step course will help you in understanding the French language and the famous French way of life.

And best of all... IT IS ABSOLUTELY FREE ! Enjoy...

The author,

مفتخرم که خودآموز زبان فرانسه را منتشر می کنم , این دوره ی قدم به قدم در فهمیدن و درک زبان فرانسه و آداب و رسوم مشهور فرانسه در زندگی به شما کمک می کند و بهتر از همه این که این خود آموز رایگان می باشد .
    نویسنده

ادامه دارد ...

مدیرسایت
    admin's Avatar
    Tetris Champion!

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    موقعیت
    ماهشهر
    قدرت امتیاز دهی
    17

پيشفرض ادامه معرفی سایت آموزش زبان فرانسه

خوب حالا در این صفحه هستیم :

While browsing this tutorial, you will find icons at the top and at the bottom of your window:

* use the "next" arrow on the right hand side to jump to the next step.
    * use the "back" arrow on the left hand side to jump to the previous step.

At the top of the page:

* use the "table of contents" button to jump to table of contents.
    * use the "index" button to jump to the index table.
    * use the "download" button to save and install the latest copy of the Tutorial on your hard drive.

Each time you see this icon , click on it to hear the corresponding word or sentence.

Press "next" arrow to continue

هنگام مرور این خودآموز شما دکمه های قبل و بعد را در بالا و پایین پنجره اتان می بینید , برای رفتن به مطلب بعد بر روی دکمه next در سمت راست و برای برگشت به مطلب قبل بر روی دکمه ی back کلیک کنید .

در بالای صفحه :
    برای رفتن به بخش های آموزش بر روی دکمه ی table of contents کلیک کنید .
    برای رفتن به فهرست مطالب از دکمه ی index استفاده نمایید .
    برای دریافت و ذخیره ی آخرین نسخه از این خودآموز بر روی کامپیوتر خود از دکمه ی Download استفاده نمایید ( نیاز به ثبت نام دارید )
    هر زمان که این دکمه را دیدید بر روی آن کلیک کنید تا کلمه یا جمله ی مربوطه را بشنوید . برای ادامه روی دکمه کلیک کنید .

ادامه دارد ...

مدیرسایت
    admin's Avatar
    Tetris Champion!

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    موقعیت
    ماهشهر
    قدرت امتیاز دهی
    17

پيشفرض ادامه معرفی سایت آموزش زبان فرانسه

خوب حالا در این صفحه هستیم :

The French Tutorial Standard Edition is owned by Hervé Foucher and hosted at FrenchTutorial.com.

All of the material in The French Tutorial is copyright-protected and may not be published in other works without express written permission from Hervé Foucher.

Read carefuly the French Tutorial License before continuing.

The French Tutorial is distributed in the hope that it will be useful, but WITHOUT ANY WARRANTY; without even the implied warranty of MERCHANTABILITY or FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE.

Hervé Foucher will never be considered responsible for any damage of any type
    .

DISCUSSES about this topic has been canceled because we need the original author permission

ادامه ی بحث در این تاپیک به دلیل نیاز به مجوز رسمی از نویسنده متوقف می گردد

اطلاعات مرتبط با موضوع

Users Browsing this Thread

کاربران آنلاین در حال حاضر 1 : ( (0 كاربر و 1 مهمان))

کلید واژه های این موضوع

Bookmarks

قوانین ارسال

• نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانیدبه موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
Click to join memco

Click to join memco

Free Page Rank Tool